|
|
Click "Reload" to fetch new posts without leaving the page.
Automatic thread refreshing has been stopped because you appear to be idle. Un-Idle
- Laadi uuesti
2.Jul 2002, 17:09
|
|
|
Külaline
|
Panin viie, hästi tõlgitud. Üks asi jäi silma, "bullshit" oli tõlgitud pullipask, see on nagu imelik, täiesti otsene tõlge. Võiks olla mingi jama, jura või midagi taolist. Aga panin ikka viie, sest muidu oli asi korras.
Tuleb tunnistada, et film oli küll superhea. Vähemalt esimesel korral. Ma kujutan ette, et pimedas toas telekast oleks see veelgi paremana tundunud.
|
|
|
|
|
|
2.Jul 2002, 17:17
|
|
|
Jutupaunik
|
Pullisitt on kasutust leidnud juba ka laialdaselt muudes meediakanalites (TV-tõlgetes ja isegi kinos olen seda korral või paaril trehvanud). Kuid ise eelsidtan samuti eestipärast "jama" või "jura" vms.
Hinne: 5/5
|
|
|
3.Jul 2002, 14:30
|
|
|
Liige
|
mis ma selle kohta siis oskaks mainida, yritan t6lkida v6imalikult l2hedalt ja muuta v6imalikult v2he, et algne tekst j22ks v6imaliklt samaks. kui panna jura v6i jama siis oleks filmi tegija v6inud s6nastada selle crap v6i midagi sarnast. miks ma nii teen? yhele meeldib yks teisele teine, seega v6imalikult v2he muutes peaks olema mu meelest kesktee, kuid jah, eks ma kah pyya areneda.
siinkohal t2nan k6iki kes ei pea paljuks kommenteerida ja oma arvamusi lisada siiralt t2nada siin ja edaspidi. see on ainult edasiviiv j6ud kui arvamused lahku l2hevad
|
|
|
25.Jul 2002, 08:01
|
|
|
Noor liige
Vanus: 54
|
Nati sai parandatud. Mõni koht oli segane jah ja ega ma ise ka neid täitsa õigeks ei saanud. Keegi meist ei ole perfect, hea hinne sellegipoolest. Film ise oli suht poolik ja sürr, aga vaadatav.
Hinne: 4/5
|
|
|
|
|
4.Jan 2005, 19:04
|
|
|
Liige
|
Head jutustused väga heale filmile  Ei märgand naq vigu...
|
|
|
|
|
26.Feb 2010, 20:47
|
|
|
porrinradd
Vanus: 41
|
Mõned segased kohad, aga samas oli selle filmi jutustamine küllalt keeruline ülesanne, seega võib viie panna küll.
|
|
|
|
|
26.Aug 2011, 22:47
|
|
|
Jutupaunik
|
No see oli küll kohutav tõlge, paljudes kohtades ikka täiesti mööda tõlgitud; ja tsensorid, mida kuradit.
Hinne: 3/5
|
|
|
27.Aug 2011, 07:43
|
|
|
...
|
|
UMMI9999 ütles nii:
|
|
No see oli küll kohutav ümberjutustus, paljudes kohtades ikka täiesti mööda tõlgitud; ja tsensorid, mida kuradit.
|
Näiteid?
|
9.Oct 2011, 13:55
|
|
|
Jutupaunik
Vanus: 37
|
Täitsa kena jutt oli. Ühes kohas oleks vist ühe vande sõna teisiti kribanud, aga muidu ei kurda. Film iseenesest on klassika.
|
|
|
14.Feb 2012, 20:39
|
|
|
Jutupaunik
Vanus: 41

|
Tänud!
|
|
|
|
|
5.Feb 2018, 22:09
|
|
|
Jutupaunik
Vanus: 49

|
Kuidagi puine, etteaimatav ning konarlik tundus see inimloomuse avamine läbi kuubikust kuubikusse ronimise. 5/10
Juttu hinnata ei oska - päris viieline justkui polnud, aga ehk olen hoopis ise rumal (sellest mulast, mis matemaatikasse puutus, ei saanud ikka mõhkugi aru).
Tänud paunikule!
|
|
|
|
|
5.Sep 2026, 22:28
|
|
|
Hindaja
Vanus: 32

|
Tänud!
|
|
|
Navigatsioon
|
|
|
Click "Reload" to fetch new posts without leaving the page.
Automatic thread refreshing has been stopped because you appear to be idle. Un-Idle
- Laadi uuesti
Postitamise reeglid
|
Sa ei või luua uusi teemasid
Sa ei või postitada vastuseid
Sa ei või lisada manuseid
Sa ei või muuta oma postitusi
HTML kood: keelatud
|
|
|
|